0

Politica de confidentialitate

Stimate Client,

Accesarea si utilizand site-ului ijoo.ro implica acceptul tau ca datele personale sa fie pastrate si prelucrate de SC Victoria LC Bijoux SRL-D., in conformitate cu legislatia in vigoare.
Mai jos iti prezentam politica noastra de confidentialitate.

SC Victoria LC Bijoux SRL-D este inscrisa in registrul de eidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 34866.
SC Victoria LC Bijoux SRL-D este colectorul si unicul detinator al datelor personale furnizate de catre clientii site-ului ijoo.ro. Datele cu caracter personal colectate sunt pastrate pe un server securizat, iar societatea se obliga sa nu difuzeze datele personale catre terte persoane.

Inregistrarea datelor personale se va efectua prin diverse modalitati si instrumente specifice, disponibile pe site, aceste informatii fiind completate de catre Client sau de catre ehipa ijoo.ro la indrumarea clientului.

Datele personale inregistrate vor fi utilizate in scopul identificarii Clientului si in scopuri de marketing si publicitate, acestea din urma putandu-se realiza doar cu acordul Clientului. Datele personale sunt prelucrate pe perioada necesara preluarii si livrarii comenzilor on-line, iar pentru clientii fideli pot fi pastrate o perioada limitata de la ultima comanda plasata in site-ul ijoo.ro.

Orice schimbare a termenilor prezentei politici va fi comunicata Clientului, prin email.

Clientii au dreptul de a alege sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor culese in alte scopuri fata de cele comunicate initial.
In cazul in care Clientul nu este de acord cu o modificare a Politicii de Confidentialitate, va avea posibilitatea sa solicite stergerea contului sau din baza de date a Firmei.
Exista zone in site care necesita inregistrare (cont client) sau abonare (newsletter). In cazul newsletter-ului, fiecare editie/alerta contine si modalitatea de dezabonare; odata accesata aceasta optiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmari din partea Clientului. In functie de tipul de inregistrare (creare cont site, abonare newsletter), Clientului ii pot fi solicitate date precum: nume, prenume, email, adresa, companie etc. Aceste date sunt folosite pentru identificare, validarea sau completarea contului de client sau in scopuri de marketing si publicitate.
Furnizarea datelor solicitate prin formulare care sunt insotite de un asterisc (*) este obligatorie; in lipsa acestor date realizarea actiunilor solicitate de Client (de exemplu, livrarea unei comenzi) este imposibila.

Persoana care viziteaza magazinul ijoo.ro are dreptul de a refuza sa furnizeze aceste date. Refuzul poate implica imposibilitatea de a executa anumite actiuni pe Site, spre exemplu plasarea unei comenzi.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, Societatea Victoria LC Bijoux SRL-D - detinatoarea magazinului online ijoo.ro - are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre Client.
In cazul in care datele de identificare ale unui Client se modifica sau daca un Client doreste sa renunte la serviciile Firmei, aceasta va avea raspunderea sa corecteze, actualizeze sau sa elimine datele personale ale sale. Modificarea poate fi operata si de catre echipa ijoo.ro, ca urmare a cererii trimisa de catre client, prin email la adresa info@ijoo.ro, sau prin orice alta modalitatea de comunicare care solicita confirmare primirii notificarii.
Conform Legii nr. 677/2001, Clientul beneficiaza de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei.
Totodata, Clientul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si de a sa solicita stergerea datelor.

Pentru mai multe detalii cu privire la legislatia si obligatiile operatorilor de date cu caracter personal, poti accesa pagina Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal - www.dataprotection.ro.

Este necesar ca anumite date personale completate de Client sa fie dezvaluite catre firma de curierat in timpul livrarii unei comenzi: numele Clientului, adresa si numar de telefon, etc.

Pentru a asigura clientilor o experienta personalizata si cat mai placuta, Firma utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a pastra informatii importante despre vizitele pe site ale fiecarui utilizator (inscrierea pe site, continutul cosului, etc.). Prin utilizarea site-ului iti exprimi acordul pentru utilizarea acestui tip de fisiere.

Dintre tipurile de fisiere cookie utilizate pot face parte fisierele cookie ale tertilor (printre care si Google si Facebook). Acestea sunt utilizate pentru a afisa anunturile publicitare ale clientilor si potentialilor clienti ai Firmei. Aceste fisiere pot inregistra informatii cum ar fi: sursa de trafic (site-ul sau mail-ul care a recomandat magazinul si a indrumat clientul catre magazinul), timpul petrecut de client pe site si paginile vizitate, dispozitivul utilizat pentru vizitarea magazinului, etc.. Aceste informatii nu contin date personale si sunt utilizate strict in scopul de a prezenta fiecarui client anunturi publicitare relevante, raportate la preferintele si istoricul utilizarii magazinului online al Firmei. Mai multe informatii despre dezactivarea fisierelor cookie utilizate de Google pentru afisarea anunturilor sunt disponibile in Setarile pentru Anunturi Google. Pentru a dezactiva fisierele cookie legate de afisarea anunturilor de remarketing (afisate clientilor care au mai vizitat magazinul), acceseaza Pagina de Dezactivare.

In timpul utilizarii site-ului ijoo.ro o serie de fisiere cookie vor fi salvate in computerul clientilor, cu scopul de a intelege care sunt interesele acestora. 


Iti multumim pentru alegerea facuta!

Echipa ijoo.ro

 

  Produsul a fost adaugat in cos