0

Regulament Campanii

Regulament campanie "Cercei Cadou la completarea Chestionarului IJOO"

1. REGULAMENTUL CAMPANIEI
Organizatorul campaniei promoţionale "Cercei Cadou la completarea Chestionarului IJOO" este Victoria LC Bijoux SRL-D cu sediul social in Popesti-Leordeni, Str Amurgului, nr 39, ap 3, Jud Ilfov , inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Ilfov sub nr. J23/192/2015 avand CUI RO34001817.
Regulamentul este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile in Romania prin publicarea pe site-ul www.ijoo.ro fiind disponibil in mod gratuit oricarui participant incepand cu data de 11.10.2017
Campania se va derula sub prevederile prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii.
SC Victoria LC Bijoux SRL-D isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament pe parcursul derularii Campaniei dar, nu inainte de a anunta modificarile pe website-ul www.ijoo.ro sau prin intermediul mijloacelor de comunicare online.

2. ARIA DE DESFASURARE
Promoţia se desfăşoară exclusiv pe site-ul www.ijoo.ro.

3.PARTICIPANTII SI DREPTUL DE PARTICIPARE
Au drept de participare persoanele fizice cu domiciliul în România având vârsta de cel puţin 18 ani împliniţi şi persoanele juridice cu sediul în România, care completeaza chestionarul IJOO disponibil aici

Pentru a putea accesa beneficiile oferite in urma completarii chestionarului, clienţii sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile prezentului regument.

4.PERIOADA CAMPANIEI

Actiunea promotionala se va desfăşura în intervalul 11 - 30 octombrie 2017


5. CADOUL PROMOTIEI
Cadoul oferit la completarea chetionarului este: O pereche de cercei din argint - Crystal Blue (cod produs 02028), având pretul de lista de 49.00 lei, TVA inclusa.

Costul trasportului este suportat de cumparator.


6.MECANISMUL PROMOŢIEI
Mecanismul promoţiei este următorul:
- Dupa completarea chestionarului IJOO, mentionat mai sus, se va trimite un mesaj care va contine codul de reducere aferente promotiei. Pentru a beneficia de cadou, este necesar sa se plaseze o comanda in magazinul online IJOO, care sa contina cel putin produsul oferit cadou, iar in sectiunea vouchere va trebui sa se mentioneze codul primit in mesajul final al chestionarului.
- Toate comenzile care contin produsul cadou si codul de discount, plasate şi finalizate până la data de 30.10.2017 sunt eligibile pentru oferirea cadoului menţionat la punctul 5 "CADOUL PROMOTIEI"


7.EXPEDIEREA CADOULUI
Cadoul se va expedia in baza comenzii plasate conform mecanismului de la punctul 6. Costul de transport va fi suportat de catre cumparator, iar valoarea acestuia este de 14 lei.

In cazul in care cumparatorul alege sa comanda si alte produse, in afara cadoului, iar valoarea comezii va depasi suma de 150 lei, trasportul va fi gratuit.


8.REGULAMENTUL PROMOTIEI
Atat la completarea chestionarului, cat si la plasarea comenzilor care vizeaza cadoul acestei promotii, cumparatorul confirmă cunoaşterea prevederilor prezentului regulament şi îşi exprimă acordul în privinţa acestuia.


9.DATE CU CARACTER PERSONAL
9.Participarea la promoţie reprezintă acordul expres al participanţilor ca datele lor personale să fie păstrate şi prelucrate de compania Victoria LC Bijoux SRL-D Scopurile prelucrării acestor date sunt strict legate de demersurile necesare facturării şi livrării produselor comandate.


10.LIMITAREA RĂSPUNDERII
10.1. Victoria LC Bijoux SRL-D nu îşi asumă răspunderea, incluzând dar fără a se limita la, pentru următoarele:
10.1.1.Pierderile sau întârzierile comenzilor plasate in magazinul online (de exemplu, dar fără a se limita la) defecţiuni tehnice independente de voinţa Victoria LC Bijoux SRL-D
10.1.2.Situaţiile în care cumpărătorul nu intră în posesia cadoului deoarece acesta nu a putut fi contactat în termenul prevăzut în condiţiile generale de livrare ale firmelor de curierat partenere sau din orice alte motive independente de Victoria LC Bijoux SRL-D nu s-a prezentat în vederea ridicării produselor comandate.
10.1.3.Pierderile, întârzierile sau orice alte probleme la participarea în Promoţie, cauzate de furnizorul de Internet sau conexiunea la Internet a persoanei care doreşte să achiziţioneze anumite produse;
10.1.4.Întreruperile / disfuncţionalităţile neanunţate ale furnizorului de internet sau blocarea accesului intern datorită aglomerării reţelelor pe perioadele de trafic intens.
10.2. Victoria LC Bijoux SRL-D îşi rezervă dreptul de a verifica şi monitoriza modul în care se plasează comenzile în perioada promoţiei. În cazul în care se observă anumite tentative de fraudă comenzile respective vor fi anulate.
10.3. Victoria LC Bijoux SRL-D îşi rezervă dreptul de a exclude definitiv orice Cumpărător din Promoţie care, prin comportamentul fraudulos, afectează bunul mers al acesteia.


11. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre Victoria LC Bijoux SRL-D si Participanti la prezenta Campanie Promotionala se vor solution pe cale amiabila sau, in caz contrar litigiile vor fi solutionate de catre instantele romanesti competente.


12. DISPOZIŢII FINALE
În cazul în care organizarea campaniei promoţionale este impiedicată de evenimente de forţă majoră. Victoria LC Bijoux SRL-D îşi rezerva dreptul de a decide, după caz, încheierea sau prelungirea campaniei promoţionale.
Cadourile neacordate, indiferent de motiv, vor rămâne în proprietatea Victoria LC Bijoux SRL-D care isi rezervă dreptul de a le folosi în promoţiile următoare.
Cadourile acordate nu se pot converti în bani sau alte produse!
Orice reclamaţii cu privire la desfăşurarea promoţiei vor putea fi făcute la adresa de e-mail info@ijoo.ro precum si la numarul de telefon 0744.37.85.20
S.C. Victoria LC Bijoux SRL-D

 

 

  Produsul a fost adaugat in cos